Pupiņu pākstis 10 minūtes vāra sālsūdenī, notecina, sagriež 1-2 cm gabaliņos.
Desu sagriež salmiņos un sakarsētās taukvielās apcep.
Sasmalcinātājam pupiņām pievieno apcepto desu, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, izmaisa, liek veidnē, pārlej ar olu, kas sakulta ar skābo krējumu un sāli, pārkaisa ar rīvmaizi un cepeškrāsnī cep, kamēr ola sarecējusi.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
500 g pākšu pupiņu
100 g desas
100 g skābā krējuma
1 ola
30 g taukvielas
Sāls
Pētersīļu zaļumi
Rīvmaize
-->
Pagatavošana
30 min.30 min.
Pupiņu pākstis 10 minūtes vāra sālsūdenī, notecina, sagriež 1-2 cm gabaliņos.
Desu sagriež salmiņos un sakarsētās taukvielās apcep.
Sasmalcinātājam pupiņām pievieno apcepto desu, sasmalcinātus pētersīļu zaļumus, izmaisa, liek veidnē, pārlej ar olu, kas sakulta ar skābo krējumu un sāli, pārkaisa ar rīvmaizi un cepeškrāsnī cep, kamēr ola sarecējusi.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri