Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Jogurta šokolādes kūka

Jogurta šokolādes kūka

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 100 g šokolādes cepumu
  • 50 g kausēta sviesta
  • Krēmam:
  • 250 g grieķu jogurta
  • 2 olu baltumi
  • 0.5 l ogu (es liku mellenes, bet var arī citas ogas, zemenes, avenes utt)
  • 5 plāksnītes želatīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

250 min.
  1. Cepumus sablendē un samaisa ar izkausētu sviestu.
  2. Formas (ar noņemamām malām 20 cm diametrā) pamatni pārklāj ar cepamo papīru, ieliek cepumus un stingri piespiež.
  3. Atstāj ledusskapī sastingt (apmēram 1 stundu).
  4. Olu baltumus saputo stingrās putās, pievieno cukuru un saputo vēlreiz.
  5. Ogas sablendē, samaisa ar jogurtu un pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.
  6. Abas masas savieno, klāj uz cepumu pamatnes un liek ledusskapī sastingt - apmēram 3 stundas.
    Abas masas savieno, klāj uz cepumu pamatnes un liek ledusska...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

  7. Sastingušu kūku griež un pasniedz.

    Lai labi garšo!
    Sastingušu kūku griež un pasniedz.

Lai labi garšo!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA