Jogurta šokolādes kūka

3 1

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 100 g šokolādes cepumu
  • 50 g kausēta sviesta
  • Krēmam:
  • 250 g grieķu jogurta
  • 2 olu baltumi
  • 0.5 l ogu (es liku mellenes, bet var arī citas ogas, zemenes, avenes utt)
  • 5 plāksnītes želatīna

Pagatavošana

250 min.
  1. Cepumus sablendē un samaisa ar izkausētu sviestu.
  2. Formas (ar noņemamām malām 20 cm diametrā) pamatni pārklāj ar cepamo papīru, ieliek cepumus un stingri piespiež.
  3. Atstāj ledusskapī sastingt (apmēram 1 stundu).
  4. Olu baltumus saputo stingrās putās, pievieno cukuru un saputo vēlreiz.
  5. Ogas sablendē, samaisa ar jogurtu un pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu.
  6. Abas masas savieno, klāj uz cepumu pamatnes un liek ledusskapī sastingt - apmēram 3 stundas.
    Abas masas savieno, klāj uz cepumu pamatnes un liek ledusska...
  7. Sastingušu kūku griež un pasniedz.

    Lai labi garšo!
    Sastingušu kūku griež un pasniedz.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize