Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Biešu zupa ar svaigiem kāpostiem un liellopa gaļu

Biešu zupa ar svaigiem kāpostiem un liellopa gaļu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 400 kg liellopu gaļas fileja
  • 250 g svaigu kāpostu
  • 200 g biešu
  • 1 sīpola
  • 1 burkāns
  • 80 g tomātu pastas
  • 1-2 daiviņa/s ķiploka
  • 2 l ūdens
  • Sāls
  • Garšvielas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Gaļu liek 1,2 litros vārošā ūdens, noputo un vāra apmēram stundu.
  2. Burkānus sagriež ripiņās, sīpolu arī, bietes strēmelītēs vai sarīvē uz rupjās rīves.
  3. Liek klāt zupai, pievieno sāli, piparus, turpina vārīt.
  4. Kāpostus sagriež salmiņos un arī pievieno zupai.
  5. Vāra vēl aptuveni 20-30 minūtes.
  6. Reizē ar kāpostiem zupai pievieno lauru lapas, pēc garšas vēl cukuru, sāli un piparus.
  7. Gatavu gaļu izņem no zupas, sagriež mazākos gabaliņos un liek atpakaļ zupā kopā ar sasmalcinātiem pētersīļiem.
    Pasniedzot zupai pievieno krējumu.

    Labu apetīti!
    Gatavu gaļu izņem no zupas, sagriež mazākos gabaliņos un lie...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA