Kabaču un tomātu uzkoda vakariņām

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 kabacis
  • 1 tomāts
  • Siers kūstošs (kāds patīk)
  • Majonēze
  • Ķiploks
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • Eļļa

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagriež kabaci apmēram 3 cm plānās šķēlēs. Kārto uz cepešpannas. Var likt uz cepamā papīra.
  2. Apkaisa ar sāli un pipariem, virsū uzber nedaudz rīvēta siera. Tad liek tomātu šķēli, sāli, piparus. Pa virsu liek rīvētu sieru, kas sajaukts ar nedaudz majonēzi (manā gadījumā, pašas gatavotas) un ķiploku pēc vēlmes. Masai var pievienot jebkādas garšvielas vai garšaugus. Man patīk timiāns.
  3. Visu apslaka nedaudz ar eļļu. Cep, līdz siers izkusis un izveidojusies brūna garoziņa.
  4. Apkaisa ar zaļumiem. Pasniedz ar jebkuriem, sev tīkamiem, salātiem.

    Labu apetīti!
    Apkaisa ar zaļumiem. Pasniedz ar jebkuriem, sev tīkamiem, sa...
  5. Kabača vietā var izmantot cukini, vai baklažānu.
    Kabača vietā var izmantot cukini, vai baklažānu.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra 2018. gada 26. jūlijs 15:00
Garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi