Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes kūka ar riekstiem

Šokolādes kūka ar riekstiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 170 g cukura
  • 160 g kviešu miltu
  • 150 g sviesta
  • 150 g tumšās šokolādes
  • 100 g sasmalcinātu mandeļu, lazdu riekstu vai marmelādes
  • 3 olas
  • Manna veidnes izkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Izkausē sviestu un tumšās šokolādes un pievieno kviešu miltus.
  2. Stingri saputo olas ar cukuru un iecilā karstajā masā.
  3. Pieber sasmalcinātus riekstus.
  4. Veidni ieziež ar sviestu un izkaisa ar mannu (kūkai būs kraukšķīgas maliņas).
  5. Tajā lej mīklu un cep līdz 250 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī apakšējā plauktā apmēram 10-15 minūtes.
    Kad kūka atdzisusi dekorē pēc sirds patikas.

    Lai labi garšo!
    Tajā lej mīklu un cep līdz 250 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA