Biezpiena cepumi ar marmelādi

Sastāvdaļas

  • 200 g biezpiena
  • 100 g sviesta
  • 2 glāze/s miltu
  • 300 g marmelādes

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestu samīca ar biezpienu, pievieno miltus un mīklu liek atpūsties.
  2. Pa to laiku sagriež marmelādi garos stienīšos.
  3. Mīklu izrullē 2- 3 mm biezumā, sagriež trijstūrīšos un vidū ierullē marmelādes stienīti.
  4. Uzliek uz plātnes un cep cepeškrāsnī 250 grādos.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

inese 2010. gada 31. augusts 19:44
Ļoti laba recepte! Īpaši garšīgi šie cepumi ir nākošajā dienā!
Vita Katkova 2009. gada 13. septembris 11:56
Ļoti garšīgi cepumiņi sanāca:)) Es gan palasīju citas receptes, un veidoju aplīšus, kurus apvārta cukurā, saloka, atkal apvārta cukurā, un atkal saloka. Ar marmelādi nepamēģināju, bet esmu pārliecināta, ka arī būtu labi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi