Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
4
Jaunākie Vecākie
H
Homer Thompson
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Receptes autoram - interesanta variācija,bet mazliet mulsina pagatavošanas laiks - 5 dienas..???? ..un temperatūras režīms.Manuprāt Jūsu piedāvātā recepte vairāk līdzinās sālītai, jēlai gaļai,kas ne mazākajā mērā nenozīmē,ka Jūsu piedāvātais variants nav garšīgs....tāds "nedamalsts" tartars:):):):)
Man gatavojot vītīnāšanas process ilgst parasti ne mazāk par 4 nedēļām,noteikti maksimāli vēsākā vietā līdz ( mīnuss grādiem).Atsevišķas reizes eksperimentam esmu pēdējās dienas vītinājis piespiedu ventilācijas kamerās,īpašu kādus effektu nesaskatīju.Bet kas gan baigi labo effektu dod,tas ir noslēguma stadijā,pārisdienas pirms finišas,paturēt dažas stundas dūmos,dūmi dod baigi feino piegaršu.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
H
Homer Thompson
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Kaspars Valds - Kaspara kungs ,Jūsu profānisms un iedomība būtu visai smieklīga,ja nebūtu noželojama........jo ,ja Jūs mazliet interesētos par dažādu produktu izcelsmes vēsturi,tad zinātu,ka par "bastrumu" dēvē vītinātu gaļu.Ne liellopa,ne pērtiķu un pat ne ķēnguru,bastruma ir vītināta gaļa ar garšvielām.Līdzīgi kā Jums līdzīgie brēc par "pareizo" plovu,uzbeku,armēnu turku ..un pareikāis plovs ir tikai ar jēru..un vēl pareizāks tikai ar liellopu...Plovs ir tikai un vienīgi PAGATAVOTI rīsi,vienalga,pat novārīti rīsi ir plovs.Tieši tas pats ir ar bastrumu,bastruma ir vītināta gaļa kura sastopama ļoti daudzām tautām un vēsturiskās saknes ir nezisekojamas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elvijs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Pilnīgi piekrītu Kasparam!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
K
Kaspars Valds
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Sveiki, varbūt tā ir Jūsu variācija par tēmu, bet vai vajag Jūsu izdomāto recepti šajā gadījumā saukt par Basturmu?... 1. Cūkgaļa autentiskā basturmā netiek pielietota( liellops vai senos laikos un dažās valstīs zirgs) 2. Kādas ķimenes wtf ?!!! 3. Kur ir Grieķu zāle(fenugrek) bez kā basturmas nav un paprika, kā arī citas garšvielas, par kurām šīs receptēs autors acīmredzot pat dzirdējis nav! (Tālāk mana burkšķēšana par diletantiem, kas muļķo publiku). Cieņā, bastrumu (vairāk, kā reizi) izgatavotājs resnais Kasparonkuls no Carnikavas.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Līdzīgās receptes

Uzkodas

Jaunākās receptes