Vistas fileja ar ķirbi un ananasu

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1 vistas fileja
  • 100 g nomizota ķirbja
  • 50 g gargraudu rīsu
  • 2 konservēta ananasa ripas
  • 4-5 ēd. k. ananasu konservu sīrupa
  • 1 ēd. k. citronu sulas
  • 0.5 tējk. kartupeļu cietes
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Rīsus izvāra irdenus.
  2. Eļļā apgrozot izcep vistas fileju, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Citā pannā cep gabaliņos sagrieztu ķirbi un uz pusēm vai smalkāk sagrieztas ananasu ripas.
  4. Kad ķirbis mīksts, pārlej ar ananasu sīrupu un mazliet ūdens.
  5. Kartupeļu cieti sajauc ar citrona sulu un pievieno pannā, uzvāra, pieber sāli un piparus.
    Liek šķīvī blakus filejai un rīsiem.

    Labu apetīti!
    Kartupeļu cieti sajauc ar citrona sulu un pievieno pannā, uz...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi