Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar ķirbi un ananasu

Vistas fileja ar ķirbi un ananasu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 1 vistas fileja
  • 100 g nomizota ķirbja
  • 50 g gargraudu rīsu
  • 2 konservēta ananasa ripas
  • 4-5 ēd. k. ananasu konservu sīrupa
  • 1 ēd. k. citronu sulas
  • 0.5 tējk. kartupeļu cietes
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Rīsus izvāra irdenus.
  2. Eļļā apgrozot izcep vistas fileju, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  3. Citā pannā cep gabaliņos sagrieztu ķirbi un uz pusēm vai smalkāk sagrieztas ananasu ripas.
  4. Kad ķirbis mīksts, pārlej ar ananasu sīrupu un mazliet ūdens.
  5. Kartupeļu cieti sajauc ar citrona sulu un pievieno pannā, uzvāra, pieber sāli un piparus.
    Liek šķīvī blakus filejai un rīsiem.

    Labu apetīti!
    Kartupeļu cieti sajauc ar citrona sulu un pievieno pannā, uz...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Tunča salāti ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas