-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vistas fileja ar ķirbi un ananasu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 vistas fileja
-
100 g nomizota ķirbja
-
50 g gargraudu rīsu
-
2 konservēta ananasa ripas
-
4-5 ēd. k. ananasu konservu sīrupa
-
1 ēd. k. citronu sulas
-
0.5 tējk. kartupeļu cietes
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
-
Eļļā apgrozot izcep vistas fileju, pārkaisa ar sāli un pipariem.
-
Citā pannā cep gabaliņos sagrieztu ķirbi un uz pusēm vai smalkāk sagrieztas ananasu ripas.
-
Kad ķirbis mīksts, pārlej ar ananasu sīrupu un mazliet ūdens.
-
Kartupeļu cieti sajauc ar citrona sulu un pievieno pannā, uzvāra, pieber sāli un piparus.
Liek šķīvī blakus filejai un rīsiem.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs