Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Saldskābie kāposti

Saldskābie kāposti

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g svaigu kāpostu
  • 50 g sviesta
  • 50 g skābā krējuma
  • 2 ēd. k. etiķa (vai skābi āboli)
  • Cukurs un sāls (1:1)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. Kāpostus sagriež četrstūrainos gabaliņos.
  2. Katliņa izkausē sviestu, pievieno sagrieztos kāpostus, pārlejam ar karstu ūdeni, pieber sāli un cukuru un sagrieztu vai rīvētus ābolu vai etiķi un sautē uz nelielas uguns, līdz kāposti gandrīz mīksti.
  3. Tad pievieno krējumu un turpina sautēt līdz kāposti mīksti.

    Lai labi garšo!
    Tad pievieno krējumu un turpina sautēt līdz kāposti mīksti....

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas