Saldskābie kāposti

Sastāvdaļas

  • 250 g svaigu kāpostu
  • 50 g sviesta
  • 50 g skābā krējuma
  • 2 ēd. k. etiķa (vai skābi āboli)
  • Cukurs un sāls (1:1)

Pagatavošana

80 min.
  1. Kāpostus sagriež četrstūrainos gabaliņos.
  2. Katliņa izkausē sviestu, pievieno sagrieztos kāpostus, pārlejam ar karstu ūdeni, pieber sāli un cukuru un sagrieztu vai rīvētus ābolu vai etiķi un sautē uz nelielas uguns, līdz kāposti gandrīz mīksti.
  3. Tad pievieno krējumu un turpina sautēt līdz kāposti mīksti.

    Lai labi garšo!
    Tad pievieno krējumu un turpina sautēt līdz kāposti mīksti....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi