Saldskābie kāposti

3 1

Sastāvdaļas

  • 250 g svaigu kāpostu
  • 50 g sviesta
  • 50 g skābā krējuma
  • 2 ēd. k. etiķa (vai skābi āboli)
  • Cukurs un sāls (1:1)

Pagatavošana

80 min.
  1. Kāpostus sagriež četrstūrainos gabaliņos.
  2. Katliņa izkausē sviestu, pievieno sagrieztos kāpostus, pārlejam ar karstu ūdeni, pieber sāli un cukuru un sagrieztu vai rīvētus ābolu vai etiķi un sautē uz nelielas uguns, līdz kāposti gandrīz mīksti.
  3. Tad pievieno krējumu un turpina sautēt līdz kāposti mīksti.

    Lai labi garšo!
    Tad pievieno krējumu un turpina sautēt līdz kāposti mīksti....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni