Cukīnī sagriež šķēlēs, arī tomātus griež šķēlēs, ķiploku daiviņas sagriež vairākās daļās.
Ar taukvielām ieziestā veidnē pamīšus kārto kabaču un tomātu šķēles, pa starpām ieliekot bekona vai desas šķēlītes, pa virsu pārber ķiploku gabaliņus.
Starp dažām šķēlēm sasprauž lauru lapas, pārkaisa ar sāli, pipariem un timiānu.
Veidni pārsedz ar foliju un 180 grādu temperatūrā cep apmēra 25-30 minūtes.
Pēc tam noņem foliju un pāris minūtes turpina cept.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
4porcijas
150 g žāvēta bekona vai desas
2 cukīni
4 tomāti
4 daiviņa/s ķiploka
Svaigs vai kaltēts timiāns
Lauru lapas
Sāls
Pipari
-->
Pagatavošana
45 min.45 min.
Cukīnī sagriež šķēlēs, arī tomātus griež šķēlēs, ķiploku daiviņas sagriež vairākās daļās.
Ar taukvielām ieziestā veidnē pamīšus kārto kabaču un tomātu šķēles, pa starpām ieliekot bekona vai desas šķēlītes, pa virsu pārber ķiploku gabaliņus.
Starp dažām šķēlēm sasprauž lauru lapas, pārkaisa ar sāli, pipariem un timiānu.
Veidni pārsedz ar foliju un 180 grādu temperatūrā cep apmēra 25-30 minūtes.
Pēc tam noņem foliju un pāris minūtes turpina cept.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Ar acīm ciet un nazi rokā! Kuram lielāka iespēja uzvarēt - Rūtai Dimantai vai aktierim Mārtiņam Počam?
No kā sastāv slavenais Rīgas burgers un vai tā radītājs pats spēj to apēst?
Vai latviešu puisim ir pa spēkam apēst 2,5 kg smagu burgeri? Izrādās, ir!
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri