Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu sacepums ar baklažāniem

2018. gada 23. marts
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Baklažānus sagriež šķēlītēs, apsāla un atstāj 10 minūtes pastāvēt.
2. Sīpolus sīki sagriež.
3. Cukīnī sagriež šķēlēs.
4. Arī paprikas un tomātus sagriež pēc gaumes.
5. Eļļā apcep sagrieztos sīpolus un sakapātus ķiplokus.
6. Pievieno cukīnī, papriku, nosusinātus baklažānus.
7. Pēc tam - tomātus, timiānu, sāli, piparus.
8. Dārzeņus pārliek ietaukotā veidnē, pa starpām liekot lauru lapas, pārslaka ar eļļu.
9. Cep 180 -200 grādu tempertūrā apmēram pusstundu.
10. Pārkaisa ar rīvētu sieru un vēl dažas minūtes cep, lai siers izkusis.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu