Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ziedkāpostu un olu ragū

Ziedkāpostu un olu ragū

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 liels ziedkāposts
  • 4 olas
  • 2 burkāni
  • 1 ēd. k. miltu
  • 1 glāze/s piena
  • 2 ēd. k. graudaino sinepju
  • 50 g sviesta vai margarīna
  • 0.5 l ūdens
  • Nedaudz petersīļu
  • Pipari
  • Sāls
  • Timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Olas izvāra cietas, noloba, pārgriež uz pusēm.
  2. Ziedkāpostus sadala rozetēs, burkānus sagriež ripiņās, abus liek puslitrā sālsūdens un vara 10 minūtes.
  3. Nokāš, taču ūdeni saglabā.
  4. Sakarsētā sviestā vai margarīnā apcep miltus, pievieno pienu un 1 glāzi no dārzeņiem nokāstā ūdens, samaisa un nedaudz pavāra.
  5. Pievieno sāli, piparus, sinepes, sasmalcinātus pētersīļus un timiānu.
    Iemaisa vārītos dārzeņus un pievieno olu pusītes.

    Labu apetīti!
    Pievieno sāli, piparus, sinepes, sasmalcinātus pētersīļus un...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas