Sēņu kotletes

Sastāvdaļas

  • 1 /2 litrs sēņu
  • 2 šķēles baltmaizes
  • 1 sīpols
  • Pētersīļu zaļumi
  • 1 ola
  • Rīvmaize
  • Taukvielas cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Sēnes samaļ kopā ar pienā izmērcētu. Nospiestai baltmaizei pievieno sviestā apceptu sīpolu, olu un pētersīļu zaļumus. Visu samaisa, veido kotletes, apviļā rīvmaizē un sakarsētā taukvielā cep gaiši brūnas. Pasniedz ar krējuma vai tomātu mērci, vārītiem kartupeļiem un skābētiem vai marinētiem gurķiem. LABU APETĪTI!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi