Sastāvdaļas
- Burkāni
- Baltais redīss
- Cukurs
- Sāls
- Dilles
- Skābais krējums
- Burkānus un redīsu sarīvē.
- Pārkaisa ar sāli un cukuru.
-
Pārber ar dillēm un samaisa visu ar skābo krējumu.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Pievienot komentāru
Salāti
Rasols “Gatavo dabā” gaumē
Svaigie tunča salāti ar paipalu olām
Bietes ar āboliem un valriekstiem
Recepšu izlases

Auzu pārslas rīta cēlienam: 6 receptes iedvesmai

Pie tējas vai piena glāzes: garšīgu cepumiņu izlase

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2722 skatījumi -
Mammas kotletes
2341 skatījumi -
Labākā soļanka
2250 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
2056 skatījumi -
Riekstu pīne
1938 skatījumi -
Cūkgaļas gabaliņi krāsnī no Skaidrā
1870 skatījumi -
Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē
1822 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1815 skatījumi
Komentāri