-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Deserti
-
>
Ķiršu želeja ar putukrējumu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
100 g ķiršu
-
200 g ūdens
-
50 g cukura
-
6 g želatīna
-
50 g saldā krējuma
-
10 g cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
60 min.
-
Ķiršus noskalo, atdala kauliņus.
-
Ūdeni ar cukuru uzvāra, pievieno ķiršus un vāra uz lēnas uguns apmēram 15 -20 minūtes.
-
Tad pievieno uzbriedinatu želatīnu un maisot izšķīdina.
-
Pēc tam atdzesētu salej veidnēs, sarecina.
Pasniedz ar saputotu krējumu.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs