Cepta menca ar sieru

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 400 g mencas filejas
  • 100 g krējuma
  • 30 g sviesta
  • 20 g kviešu miltu
  • 20 g siera
  • 1 g citronskābes
  • 1 saišķītis pētersīļu zaļumu
  • sāls
  • Pipari

Pagatavošana

140 min.
  1. Mencas fileju (ar ādu, bez asakām) sagriež porciju gabaliņos, pārlaista ar citronskābes šķīdumu (izšķīdināta ūdenī), pārkaisa ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem zaļumiem un 2 stundas marinē.
  2. Pēc tam zivju gabaliņus apviļā miltos un sviestā apcep brūnus.
  3. Kārto cepamtraukā, pārlej ar krējumu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un 10 minūtes cep sakarsētā cepeškrāsnī, kamēr siers izkusis.
    Pasniedz ar kartupeļu biezputru.

    Labu apetīti!
    Kārto cepamtraukā, pārlej ar krējumu, pārkaisa ar sarīvētu s...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi