Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta menca ar sieru

Cepta menca ar sieru

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 400 g mencas filejas
  • 100 g krējuma
  • 30 g sviesta
  • 20 g kviešu miltu
  • 20 g siera
  • 1 g citronskābes
  • 1 saišķītis pētersīļu zaļumu
  • sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Mencas fileju (ar ādu, bez asakām) sagriež porciju gabaliņos, pārlaista ar citronskābes šķīdumu (izšķīdināta ūdenī), pārkaisa ar sāli, pipariem un sasmalcinātiem zaļumiem un 2 stundas marinē.
  2. Pēc tam zivju gabaliņus apviļā miltos un sviestā apcep brūnus.
  3. Kārto cepamtraukā, pārlej ar krējumu, pārkaisa ar sarīvētu sieru un 10 minūtes cep sakarsētā cepeškrāsnī, kamēr siers izkusis.
    Pasniedz ar kartupeļu biezputru.

    Labu apetīti!
    Kārto cepamtraukā, pārlej ar krējumu, pārkaisa ar sarīvētu s...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kūka "Četras glāzes"

Kūka "Četras glāzes"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas