Sutne

Paldies Ievai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Sastāvdaļas

  • 150 g kviešu miltu
  • 200 g piena

Pagatavošana

10 min.
  1. Uz pannas, bez eļļas uzber kviešu miltus, apcep līdz tie kļūst gaiši brūni.
  2. Bļodā ielej pienu un apceptos miltus uzber pa virsu.

    Labu apetīti!
    Bļodā ielej pienu un apceptos miltus uzber pa virsu.

Labu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi