Sākums
>
Receptes
>
Pamatēdieni
>
Spageti ar malto gaļu un burkāniem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
400 g spageti
400 g maltās gaļas
2 burkāni
1 sīpols
2 daiviņa/s ķiploka
1 kārba (850 g ) konservētu tomātu
0.5 glāze/s dārzeņu buljona
Sāls
Pipari
Olīveļļa
30 g puscieta siera
Timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
Sakarsētā eļļā apcep malto gaļu, liek klāt gabaliņos sagrieztus burkānus un sīpolus, sasmalcinātus ķiplokus, pievieno sāli, piparus, timiānu, visu vēl nedaudz pacep.
Pieliek konservētos tomātus, pielej buljonu, lēni vāra 10 minūtes, bieži apmaisot.
Spageti izvāra sālsūdenī, nokāš.
Ja nepieciešams mērcei pievieno vēl sāli un piparus.
Spageti iemaisa mercē, sadala 4 šķīvjos.
Sarīvē sieru un pārkaisa pāri spageti.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs