Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spageti ar malto gaļu un burkāniem

Spageti ar malto gaļu un burkāniem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g spageti
  • 400 g maltās gaļas
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 kārba (850 g ) konservētu tomātu
  • 0.5 glāze/s dārzeņu buljona
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa
  • 30 g puscieta siera
  • Timiāns
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakarsētā eļļā apcep malto gaļu, liek klāt gabaliņos sagrieztus burkānus un sīpolus, sasmalcinātus ķiplokus, pievieno sāli, piparus, timiānu, visu vēl nedaudz pacep.
  2. Pieliek konservētos tomātus, pielej buljonu, lēni vāra 10 minūtes, bieži apmaisot.
  3. Spageti izvāra sālsūdenī, nokāš.
  4. Ja nepieciešams mērcei pievieno vēl sāli un piparus.
  5. Spageti iemaisa mercē, sadala 4 šķīvjos.
    Sarīvē sieru un pārkaisa pāri spageti.

    Labu apetīti!
    Spageti iemaisa mercē, sadala 4 šķīvjos.
Sarīvē sieru un pā...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas