Spageti ar malto gaļu un burkāniem

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g spageti
  • 400 g maltās gaļas
  • 2 burkāni
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 kārba (850 g ) konservētu tomātu
  • 0.5 glāze/s dārzeņu buljona
  • Sāls
  • Pipari
  • Olīveļļa
  • 30 g puscieta siera
  • Timiāns

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakarsētā eļļā apcep malto gaļu, liek klāt gabaliņos sagrieztus burkānus un sīpolus, sasmalcinātus ķiplokus, pievieno sāli, piparus, timiānu, visu vēl nedaudz pacep.
  2. Pieliek konservētos tomātus, pielej buljonu, lēni vāra 10 minūtes, bieži apmaisot.
  3. Spageti izvāra sālsūdenī, nokāš.
  4. Ja nepieciešams mērcei pievieno vēl sāli un piparus.
  5. Spageti iemaisa mercē, sadala 4 šķīvjos.
    Sarīvē sieru un pārkaisa pāri spageti.

    Labu apetīti!
    Spageti iemaisa mercē, sadala 4 šķīvjos.
Sarīvē sieru un pā...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi