Ātrā torte

2005. gada 15. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Jāuzvāra ūdens kopā ar sviestu. Kad vārās, ber klāt miltus un veido plaucēto mīklu. Noņem no uguns un iejauc mīklā (lēnām lejot klāt) sakultas olas. No šīs mīklas caur garnējamo šprici izspiež garenus cepumus (pagalītes) un izcep. Krējumu sakuļ ar vaniļas cukuru, citrona sulu, pievienojot arī rīvētu citrona miziņu. Pagalītes apviļā sagatavotā krējumā un uz paplātes krauj tādā kā malkas grēdiņā - vienu kārtu vienā, nākamo pretējā virzienā. Garnē pēc patikas - vai nu ar riekstiem, augļiem, vai ar sarīvētu šokolādi. LABU APETĪTI!
Uz augšu