Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu stilbini alus mērcē

2018. gada 27. februāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
40 min
1. Vistu stilbiņus pārkaisa ar timiānu, pārlej ar alu, pārsedz un uz vairākām stundām vai uz nakti noliek aukstumā. Ik pa laikam apgroza.
2. Stilbiņus izņem no marinādes, nosusina, pārkaisa ar sāli un pipariem un apcep sakarsētā eļļā.
3. Pievieno sagrieztus sīpolu, burkānu, seleriju, sasmalcinātus ķiploku.
4. Visu nedaudz apcep, pārlej ar buljonu un aptuveni 100 ml alus marinādes.
5. Sautē uz mazas uguns. līdz stilbiņi mīksti, tad izņem no šķidruma.
6. Pannā, palikušajā mērcē, iemaisa ar 2 ēd. k. ūdens atšķaidītus kartupeļu miltus, uzvāra, pēc garšas pievieno sāli un piparus.
7. Stilbiņus pārlej ar mērci, pasniedz ar vārītiem rīsiem un zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu