Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spageti ar Boloņas mērci

Spageti ar Boloņas mērci

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Spageti
  • Maltā gaļa
  • Sīpols
  • Konservēti tomāti savā sulā
  • Ķīnas saldskābā mērce
  • Rokforas siers
  • Parmas siera
  • Augu eļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Kaltēti garšaugi pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Sasmalcina sīpolu.
  2. Katliņa sakarsē eļļu un ieber sīpolus. Apcep zeltainus.
  3. Iemaisa malto gaļu.
  4. Kad gaļa apbrūnināta, pievieno Ķīnas saldskābo mērci.
  5. Pievieno konservētos tomātus.
  6. Kamēr gatavojas gaļas mērce, vāra makaronus.
  7. Kad gaļas mērce gatava, iedrupina nedaudz Rokforas siera.
  8. Uz šķīvja liek spageti un pārlej ar gaļas mērci un pārkaisa ar sarīvētu Parmas sieru.

    Labu apetīti!
    Uz šķīvja liek spageti un pārlej ar gaļas mērci un pārkaisa...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas