Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spageti ar Boloņas mērci

2018. gada 27. februāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
35 min
1. Sasmalcina sīpolu.
2. Katliņa sakarsē eļļu un ieber sīpolus. Apcep zeltainus.
3. Iemaisa malto gaļu.
4. Kad gaļa apbrūnināta, pievieno Ķīnas saldskābo mērci.
5. Pievieno konservētos tomātus.
6. Kamēr gatavojas gaļas mērce, vāra makaronus.
7. Kad gaļas mērce gatava, iedrupina nedaudz Rokforas siera.
8. Uz šķīvja liek spageti un pārlej ar gaļas mērci un pārkaisa ar sarīvētu Parmas sieru.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu