Spageti ar Boloņas mērci

Sastāvdaļas

  • Spageti
  • Maltā gaļa
  • Sīpols
  • Konservēti tomāti savā sulā
  • Ķīnas saldskābā mērce
  • Rokforas siers
  • Parmas siera
  • Augu eļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Kaltēti garšaugi pēc izvēles

Pagatavošana

35 min.
  1. Sasmalcina sīpolu.
  2. Katliņa sakarsē eļļu un ieber sīpolus. Apcep zeltainus.
  3. Iemaisa malto gaļu.
  4. Kad gaļa apbrūnināta, pievieno Ķīnas saldskābo mērci.
  5. Pievieno konservētos tomātus.
  6. Kamēr gatavojas gaļas mērce, vāra makaronus.
  7. Kad gaļas mērce gatava, iedrupina nedaudz Rokforas siera.
  8. Uz šķīvja liek spageti un pārlej ar gaļas mērci un pārkaisa ar sarīvētu Parmas sieru.

    Labu apetīti!
    Uz šķīvja liek spageti un pārlej ar gaļas mērci un pārkaisa...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi