Kartupeļi majonēzē

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 600 g kartupeļu (vienāda lieluma)
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • 2-4 daiviņa/s ķiploka
  • 50 g siera
  • Sāls
  • Pipari
  • Nedaudz timiāna

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupelīšus ar mizu izvāra, nomizo, liek ietaukotā veidnē, pārkaisa ar timiānu.

  2. Krējumu sajauc ar majonēzi un saberztiem ķiplokiem, pievieno sāli un piparus.
  3. Mērcei pārlej kartupeļiem.
  4. Sieru sarīvē skaidiņās, pārkaisa pār kartupeļiem un mērcei.
  5. Veidni liek līdz 230 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 10-15 minūtes, līdz sacepuma virspuse sāk nedauz apbrūnēt.

    Labu apetīti!
    Veidni liek līdz 230 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep ap...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi