Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļi majonēzē

Kartupeļi majonēzē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 600 g kartupeļu (vienāda lieluma)
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 4 ēd. k. majonēzes
  • 2-4 daiviņa/s ķiploka
  • 50 g siera
  • Sāls
  • Pipari
  • Nedaudz timiāna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupelīšus ar mizu izvāra, nomizo, liek ietaukotā veidnē, pārkaisa ar timiānu.

  2. Krējumu sajauc ar majonēzi un saberztiem ķiplokiem, pievieno sāli un piparus.
  3. Mērcei pārlej kartupeļiem.
  4. Sieru sarīvē skaidiņās, pārkaisa pār kartupeļiem un mērcei.
  5. Veidni liek līdz 230 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 10-15 minūtes, līdz sacepuma virspuse sāk nedauz apbrūnēt.

    Labu apetīti!
    Veidni liek līdz 230 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep ap...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas