Ķirbju konfektes

Sastāvdaļas

  • 400 g ķirbju
  • 200 g cukura
  • 100 g žāvētu aprikožu
  • 150 g riekstu
  • 150 g vafeļu vai rivēti kokosrieksti

Pagatavošana

1 min.
  1. Nomizotus ķirbjus sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Aprikozes nomazgā un sīki sagriez.
  3. Sasmalcinātos ķirbjus un aprikozes samaisa.
  4. Pievieno sasmalcinātus riekstus, cukuru un uz lēnas uguns karsē, kamēr masa sāk velties.
  5. Tad atdzesē līdz 20 grādiem.
  6. Ar tējkaroti no masas veido konfektes, kuras apviļā kokosriekstu skaidiņās vai sasmalcinātās vafelēs.

Komentāri

Kristīne Kazāka 2009. gada 25. septembris 13:12
Vai šādas konfektes var arī ilgstoši uzglabāt? Piemēram, ievietojot stikla burciņā!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi