Tēta skumbrija

2018. gada 15. februāris
Foto: Receptes.lv
Paldies Lienei par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.
Pagatavošana
10 min
1. Skumbriju (vērts pārskatīt, vai nav palikusi kāda muguras asaka) ar visu sulu bundžā sasmalcina ar dakšu.
2. Citā traukā sajauc ar sīpoliem un krējumu.
3. Uzkodu Liene pasniedz uz sausmaizītes, apberot ar dillēm, kas ir viņas ideja, savukārt bērnībā visbiežāk tētis iedevis katram bērnam pa bļodiņai un rupjmaizes šķēli klāt, vai arī kā piedevu pie ceptiem kartupeļiem.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu