Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Tēta skumbrija

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies Lienei par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Skumbrija tomātu mērcē (jāpērk labas kvalitātes)
  • Smalki sagriezts sīpols (vasarā var aizstāt ar lociņiem vai pievienot abus)
  • Krējums
  • Sausmaizītes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Skumbriju (vērts pārskatīt, vai nav palikusi kāda muguras asaka) ar visu sulu bundžā sasmalcina ar dakšu.
  2. Citā traukā sajauc ar sīpoliem un krējumu.
  3. Uzkodu Liene pasniedz uz sausmaizītes, apberot ar dillēm, kas ir viņas ideja, savukārt bērnībā visbiežāk tētis iedevis katram bērnam pa bļodiņai un rupjmaizes šķēli klāt, vai arī kā piedevu pie ceptiem kartupeļiem.

    Lai labi garšo!
    Uzkodu Liene pasniedz uz sausmaizītes, apberot ar dillēm, ka...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas