Rīvmaizē cepti kartupeļi

Paldies Dainai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi
  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo kartupeļus un sagriež 1 cm biezās šķēlēs.
  2. Piepresē šķēlītēm rīvmaizi, liek cepties uz pannas.
  3. Pasniedz pēc izvēles – ar gaļu, salātiem. Var uz tās pašas pannas pasutināt skābus kāpostus. Var likt garšvielas pēc izvēles, brūkleņu ievārījumu.
    * Ja kartupeļi līp pie pannas, vajag nogriezt liesmu, uzlikt vāku un pasutināt nedaudz.

    Labu apetīti!
    Pasniedz pēc izvēles – ar gaļu, salātiem. Var uz tās pašas p...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi