Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rīvmaizē cepti kartupeļi

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies Dainai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Kartupelis
  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • Garšvielas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nomizo kartupeļus un sagriež 1 cm biezās šķēlēs.
  2. Piepresē šķēlītēm rīvmaizi, liek cepties uz pannas.
  3. Pasniedz pēc izvēles – ar gaļu, salātiem. Var uz tās pašas pannas pasutināt skābus kāpostus. Var likt garšvielas pēc izvēles, brūkleņu ievārījumu.
    * Ja kartupeļi līp pie pannas, vajag nogriezt liesmu, uzlikt vāku un pasutināt nedaudz.

    Labu apetīti!
    Pasniedz pēc izvēles – ar gaļu, salātiem. Var uz tās pašas p...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas