Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīvmaizē cepti kartupeļi

2018. gada 6. februāris
Foto: Receptes.lv
Paldies Dainai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.
Pagatavošana
30 min
1. Nomizo kartupeļus un sagriež 1 cm biezās šķēlēs.
2. Piepresē šķēlītēm rīvmaizi, liek cepties uz pannas.
3. Pasniedz pēc izvēles – ar gaļu, salātiem. Var uz tās pašas pannas pasutināt skābus kāpostus. Var likt garšvielas pēc izvēles, brūkleņu ievārījumu.
* Ja kartupeļi līp pie pannas, vajag nogriezt liesmu, uzlikt vāku un pasutināt nedaudz.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu