Sākums > Receptes > Salāti

Rupjmaizes kārtojums

2018. gada 6. februāris
Foto: Receptes.lv
Paldies Dainai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.
Pagatavošana
20 min
1. Sagriež rupjmaizi kubiciņos. Apgrauzdē uz pannas.
2. Sarīvē sieru.
3. Sasmalcina ķiploku.
4. Applaucē tomātus verdošā ūdenī uz 10 sekundēm, atdzesē un novelk miziņu.
5. Pagatavo mērci, sajaucot krējumu ar majonēzi pus uz pusi un eļļu, iegriežot ķiploku, pievienojot sāli pēc garšas.
6. Saliek grauzdiņus trauka apakšā, pārlej ar mērcīti, virsū liek kukurūzu un gabaliņos sagrieztus tomātus, pārlej ar mērcīti, virsū liek sarīvētu sieru.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu