Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rupjmaizes kārtojums

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Paldies Dainai par recepti pētījuma “Tradicionālie Vidzemes ēdieni šodienas ēdienkartē” ietvaros. Ruckas mākslas rezidenču centra projekts tapis ar Vidzemes plānošanas reģiona un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g rupjmaizes
  • 100 g kukurūzas
  • 3 tomāti
  • 50 g Krievijas siera
  • 250 g skābā krējuma
  • 250 g majonēzes
  • 3-4 ēd. k. eļļas
  • Sāls pēc garšas
  • Ķiploks pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež rupjmaizi kubiciņos. Apgrauzdē uz pannas.
  2. Sarīvē sieru.
  3. Sasmalcina ķiploku.
  4. Applaucē tomātus verdošā ūdenī uz 10 sekundēm, atdzesē un novelk miziņu.
  5. Pagatavo mērci, sajaucot krējumu ar majonēzi pus uz pusi un eļļu, iegriežot ķiploku, pievienojot sāli pēc garšas.
  6. Saliek grauzdiņus trauka apakšā, pārlej ar mērcīti, virsū liek kukurūzu un gabaliņos sagrieztus tomātus, pārlej ar mērcīti, virsū liek sarīvētu sieru.

    Labu apetīti!
    Saliek grauzdiņus trauka apakšā, pārlej ar mērcīti, virsū li...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķu rullīši ar krēmsieru

Gurķu rullīši ar krēmsieru

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas