Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cūkgaļas šnicele ar sieru

Cūkgaļas šnicele ar sieru

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkas filejas šķēles
  • Ola
  • Rīvmaize
  • Eļļa
  • Sāls
  • Pipari
  • Tomātu šķēles
  • Sarīvēts siers
  • Majonēze
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Cūkgaļas šķēli izklapē ar gaļas āmuriņu, pārkaisa ar sāli, pipariem.
  2. Apviļā rīvmaizē, tad sakultā olā.
  3. Cep uz pannas, labi sakarsēts eļļā no abām pusēm brūnas.
  4. Izceptās gaļas šķēles kārto cepešpannā un katrai uzliek tomāta šķēli, pārlej ar majonēzi un uzkaisa sarīvētu sieru, un ievieto sakarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz 5 - 10 minūtēm.

    Lai labi garšo!
    Izceptās gaļas šķēles kārto cepešpannā un katrai uzliek tomā...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Labākā soļanka

Labākā soļanka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas