Spageti ar cūkgaļu un ananasiem

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 100 g spageti
  • 2 šķēle/s liesas cūkgaļas
  • 4 konservētu ananasu ripiņas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • 1 paprika
  • 2 ēd. k. sojas mērce
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
  • 1 glāze/s ananasu konservu sīrupa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Spageti vāra sālsūdenī kā norādīts instrukcijā uz iepakojuma.
  2. Kamēr tie vārās, gaļu sagriež strēmelītēs, apcep eļļā.
    Pievieno un un apcep sagrieztu sīpolu.
  3. Strēmelītēs sagriež papriku, ķiploku daiviņas sasmalcina, abus pievieno gaļai un sīpoliem pannā. Visu apcep.
  4. Tad gabalinos sagriež ananasu riņķīšus, pievieno produktiem pannā, pārlej ar sojas mērci, pārkaisa ar sāli, pipariem un uz mazas uguns vēl mazliet pasautē.
  5. Ananasu konservu sīrupu sajauc ar kartupeļu cieti un iemaisa ceptajos produktos, maisot karsē, līdz mērce sabiezē.
  6. Spageti nokāš, pārlej ar nedaudz eļļas un pasniedz ar cepto gaļu un ananasiem.

    Labu apetīti!
    Spageti nokāš, pārlej ar nedaudz eļļas un pasniedz ar cepto...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi