Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Spageti ar cūkgaļu un ananasiem

Spageti ar cūkgaļu un ananasiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 100 g spageti
  • 2 šķēle/s liesas cūkgaļas
  • 4 konservētu ananasu ripiņas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1 sīpols
  • 1 paprika
  • 2 ēd. k. sojas mērce
  • 1 tējk. kartupeļu cietes
  • 1 glāze/s ananasu konservu sīrupa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Spageti vāra sālsūdenī kā norādīts instrukcijā uz iepakojuma.
  2. Kamēr tie vārās, gaļu sagriež strēmelītēs, apcep eļļā.
    Pievieno un un apcep sagrieztu sīpolu.
  3. Strēmelītēs sagriež papriku, ķiploku daiviņas sasmalcina, abus pievieno gaļai un sīpoliem pannā. Visu apcep.
  4. Tad gabalinos sagriež ananasu riņķīšus, pievieno produktiem pannā, pārlej ar sojas mērci, pārkaisa ar sāli, pipariem un uz mazas uguns vēl mazliet pasautē.
  5. Ananasu konservu sīrupu sajauc ar kartupeļu cieti un iemaisa ceptajos produktos, maisot karsē, līdz mērce sabiezē.
  6. Spageti nokāš, pārlej ar nedaudz eļļas un pasniedz ar cepto gaļu un ananasiem.

    Labu apetīti!
    Spageti nokāš, pārlej ar nedaudz eļļas un pasniedz ar cepto...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas