Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļas sautējums ar dārzeņiem un rīsiem

Gaļas sautējums ar dārzeņiem un rīsiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 300 g maltās gaļas
  • 50 g iepriekš izvārītu rīsu
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 100 g svaiga kāposta
  • 2 burkāni
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • 2 ēd. k. tomātu mērces
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. 1 glāzē karsta ūdens liek sagrieztu burkānu un kāpostu, vāra.
  2. Pa to laiku sakarsētā eļļā maisot apcep gaļu, līdz tā sabrūnē.
  3. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus, arī tos apcep, pievieno tomātu mērci.
  4. Visu masu pievieno burkāniem un kāpostiem katliņā, sautē 10 minūtes, pa reizei apmaisot.
  5. Pēc garšas pievieno sāli un piparus, sasmalcinātus zaļumus.
    Beigās pievieno iepriekš izvārītus rīsus, uzkarsē.

    Lai labi garšo!
    Pēc garšas pievieno sāli un piparus, sasmalcinātus zaļumus....

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas