Gaļas sautējums ar dārzeņiem un rīsiem

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 300 g maltās gaļas
  • 50 g iepriekš izvārītu rīsu
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 100 g svaiga kāposta
  • 2 burkāni
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • 2 ēd. k. tomātu mērces
  • Ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. 1 glāzē karsta ūdens liek sagrieztu burkānu un kāpostu, vāra.
  2. Pa to laiku sakarsētā eļļā maisot apcep gaļu, līdz tā sabrūnē.
  3. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus, arī tos apcep, pievieno tomātu mērci.
  4. Visu masu pievieno burkāniem un kāpostiem katliņā, sautē 10 minūtes, pa reizei apmaisot.
  5. Pēc garšas pievieno sāli un piparus, sasmalcinātus zaļumus.
    Beigās pievieno iepriekš izvārītus rīsus, uzkarsē.

    Lai labi garšo!
    Pēc garšas pievieno sāli un piparus, sasmalcinātus zaļumus....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi