-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Gaļas sautējums ar dārzeņiem un rīsiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
300 g maltās gaļas
-
50 g iepriekš izvārītu rīsu
-
1 sīpols
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
100 g svaiga kāposta
-
2 burkāni
-
Sāls
-
Pipari
-
Zaļumi
-
2 ēd. k. tomātu mērces
-
Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
1 glāzē karsta ūdens liek sagrieztu burkānu un kāpostu, vāra.
-
Pa to laiku sakarsētā eļļā maisot apcep gaļu, līdz tā sabrūnē.
-
Pievieno sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus, arī tos apcep, pievieno tomātu mērci.
-
Visu masu pievieno burkāniem un kāpostiem katliņā, sautē 10 minūtes, pa reizei apmaisot.
-
Pēc garšas pievieno sāli un piparus, sasmalcinātus zaļumus.
Beigās pievieno iepriekš izvārītus rīsus, uzkarsē.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs