Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Gaļas sautējums ar dārzeņiem un rīsiem

2018. gada 10. janvāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
30 min
1. 1 glāzē karsta ūdens liek sagrieztu burkānu un kāpostu, vāra.
2. Pa to laiku sakarsētā eļļā maisot apcep gaļu, līdz tā sabrūnē.
3. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un ķiplokus, arī tos apcep, pievieno tomātu mērci.
4. Visu masu pievieno burkāniem un kāpostiem katliņā, sautē 10 minūtes, pa reizei apmaisot.
5. Pēc garšas pievieno sāli un piparus, sasmalcinātus zaļumus.
Beigās pievieno iepriekš izvārītus rīsus, uzkarsē.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu