Ābolu sacepums

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 8 āboli
  • 4 ēd. k. mannas
  • 12 ēd. k. cukura
  • 4 tējk. vaniļas cukura
  • 4 olas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Ietaukotā veidnē liek kārtu ābolu šķēlīšu, pārber ar daļu mannas un cukuru, virsū liek otru kārtu un tā turpina līdz produkti ir izlietoti.
  3. Olas sakuļ ar 4 ēd. k. cukura un vaniļas cukuru, pārlej āboliem.
  4. Veidni liek sakarsētā krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 30 minūtes.
    Pasniedzot pārlej ar augļu vai ogu mērci vai vienkārši pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Veidni liek sakarsētā krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 30 m...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi