Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolu sacepums

Ābolu sacepums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 8 āboli
  • 4 ēd. k. mannas
  • 12 ēd. k. cukura
  • 4 tējk. vaniļas cukura
  • 4 olas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Ietaukotā veidnē liek kārtu ābolu šķēlīšu, pārber ar daļu mannas un cukuru, virsū liek otru kārtu un tā turpina līdz produkti ir izlietoti.
  3. Olas sakuļ ar 4 ēd. k. cukura un vaniļas cukuru, pārlej āboliem.
  4. Veidni liek sakarsētā krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 30 minūtes.
    Pasniedzot pārlej ar augļu vai ogu mērci vai vienkārši pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Veidni liek sakarsētā krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 30 m...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sāļā torte "Misters Kabacis"

Sāļā torte "Misters Kabacis"

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas