Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Paprikas un baklažānu ikri

Paprikas un baklažānu ikri

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g paprikas
  • 500 g baklažānu
  • 1/2 ķiploka galviņas
  • 100 g sīpolu
  • 50 g augu eļļas
  • 100 g tomātu
  • Melnie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

90 min.
  1. Baklažānus nomazgā, sagriež šķēlēs un apcep uz pannas (bez taukvielām).
  2. Papriku nomazgā, izņem sēklas, sagriež kubiņos un sautē eļļā.
  3. Sīpolus nomizo, smalki sagriež, pārkaisa ar sali un ļauj 1 stundu nostāvēties, pēc tam lieko sulu nospiež.
  4. Tomātus smalki sagriež.
  5. Izcepto baklažanu sasmalcina, pievieno sāli, piparus, sakapātus ķiplokus, sīpolus un apcepto papriku un visu lielā katla sautē, kamēr sīpoli caurspīdīgi, ja nepieciešams pielejam nedaudz ūdens.
  6. Saliek burciņas un liek ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Saliek burciņas un liek ledusskapī.

Lai labi garšo!

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas