Paprikas un baklažānu ikri

Sastāvdaļas

  • 500 g paprikas
  • 500 g baklažānu
  • 1/2 ķiploka galviņas
  • 100 g sīpolu
  • 50 g augu eļļas
  • 100 g tomātu
  • Melnie pipari
  • Sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Baklažānus nomazgā, sagriež šķēlēs un apcep uz pannas (bez taukvielām).
  2. Papriku nomazgā, izņem sēklas, sagriež kubiņos un sautē eļļā.
  3. Sīpolus nomizo, smalki sagriež, pārkaisa ar sali un ļauj 1 stundu nostāvēties, pēc tam lieko sulu nospiež.
  4. Tomātus smalki sagriež.
  5. Izcepto baklažanu sasmalcina, pievieno sāli, piparus, sakapātus ķiplokus, sīpolus un apcepto papriku un visu lielā katla sautē, kamēr sīpoli caurspīdīgi, ja nepieciešams pielejam nedaudz ūdens.
  6. Saliek burciņas un liek ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Saliek burciņas un liek ledusskapī.

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi