Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu kuģelis ar sīpoliem un cīsiņiem

2018. gada 8. janvāris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
90 min
1. Sīpolu un gaļu sagriež kubiņos un apcep pannā.
2. Kartupeļus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves un pārlej ar verdošu pienu.
3. Iemaisa olu un ar sīpoliem apceptos gaļas kubiņus. Pieber sāli.
4. Cīsiņus (desiņas) sagriež gareniski 4 daļās.
5. Iegarenu plāti ieziež ar taukvielām un pamīšus kārtās liek sarīvētos kartupeļus un cīsiņus.
6. Cep aptuveni 1 stundu līdz 220 grādu temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu