-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Kartupeļu kuģelis ar sīpoliem un cīsiņiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 kg kartupeļu
-
6-8 piena cīsiņu (vai jebkuri citi cīsiņi)
-
1 sīpols
-
300 g auksti kūpinātās cauraugušas gaļas
-
1 glāze/s piena
-
1 ola
-
Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
90 min.
-
Sīpolu un gaļu sagriež kubiņos un apcep pannā.
-
Kartupeļus nomizo, sarīvē uz smalkās rīves un pārlej ar verdošu pienu.
-
Iemaisa olu un ar sīpoliem apceptos gaļas kubiņus. Pieber sāli.
-
Cīsiņus (desiņas) sagriež gareniski 4 daļās.
-
Iegarenu plāti ieziež ar taukvielām un pamīšus kārtās liek sarīvētos kartupeļus un cīsiņus.
-
Cep aptuveni 1 stundu līdz 220 grādu temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs