Uz vienas maizes šķēles klāj plānu siera šķēlīti, virsū liek laša šķēles, pārkaisa ar sāli, pipariem, sasmalcinātām dillēm.
Lasi pārklāj ar tomātu šķēlēm, pārkaisa sāli un piparus.
Virsū uzliek otru maizes šķēli, virs tās - atkal plānu siera šķēlīti.
Dubultmaizi liek ietaukotā veidnē.
Olu sakuļ, sajauc ar pienu, pierīvē palikušo sieru, maisījumu pārlej maizes šķēlēm, pārkaisa ar pipariem, liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmeram 15 minūtes.
Izceptu maizi pārkaisa ar dillēm.
Labu apetīti!
Sastāvdaļas
1porcijas
2 tostermaizes šķēles(varbūt arī cita)
50 g svaiga laša šķēles
30-40 g siera
1/2 tomāta
1 ola
2 ēd. k. piena
Sāls
Pipari
Dilles
-->
Pagatavošana
20 min.20 min.
Uz vienas maizes šķēles klāj plānu siera šķēlīti, virsū liek laša šķēles, pārkaisa ar sāli, pipariem, sasmalcinātām dillēm.
Lasi pārklāj ar tomātu šķēlēm, pārkaisa sāli un piparus.
Virsū uzliek otru maizes šķēli, virs tās - atkal plānu siera šķēlīti.
Dubultmaizi liek ietaukotā veidnē.
Olu sakuļ, sajauc ar pienu, pierīvē palikušo sieru, maisījumu pārlej maizes šķēlēm, pārkaisa ar pipariem, liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmeram 15 minūtes.
Izceptu maizi pārkaisa ar dillēm.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Daudzveidīgu sacepumu recepšu izlase - lai neapnīk gatavot!
Jānis Blūms: neatbalstu diētas, ne arī vegānu uzturu. Jāēd sabalansēti, pārspīlēt nevajag
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri