Cepta dubultmaize ar lasi

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 2 tostermaizes šķēles(varbūt arī cita)
  • 50 g svaiga laša šķēles
  • 30-40 g siera
  • 1/2 tomāta
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. piena
  • Sāls
  • Pipari
  • Dilles

Pagatavošana

20 min.
  1. Uz vienas maizes šķēles klāj plānu siera šķēlīti, virsū liek laša šķēles, pārkaisa ar sāli, pipariem, sasmalcinātām dillēm.
  2. Lasi pārklāj ar tomātu šķēlēm, pārkaisa sāli un piparus.
    Virsū uzliek otru maizes šķēli, virs tās - atkal plānu siera šķēlīti.
  3. Dubultmaizi liek ietaukotā veidnē.
  4. Olu sakuļ, sajauc ar pienu, pierīvē palikušo sieru, maisījumu pārlej maizes šķēlēm, pārkaisa ar pipariem, liek līdz 220 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep apmeram 15 minūtes.
    Izceptu maizi pārkaisa ar dillēm.

    Labu apetīti!
    Olu sakuļ, sajauc ar pienu, pierīvē palikušo sieru, maisījum...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi