Recepti sagatavoja restorāna "Māja" šefpavārs Kazimirs Krūmiņš sadarbībā ar Borjomi un Grilētāju Brālību.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
4
porcijas
4svaigi jēra stilbiņi
Marinādei:
6daiviņa/sķiploka
2zariņi rozmarīna
2ēd. k.pūdercukura
Sāls
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
960 min.
Ķiploku daiviņas un rozmarīnu smalki sakapā, pievieno pūdercukuru, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, samaisa.
Ar iegūto masu ierīvē jēra stilbiņus. Ledusskapī atstāj ievilkties 12-24 stundas.
Katru stilbiņu atsevišķi ietin folijā un grilē 3-4 stundas. Tad foliju noņem un vēl mazliet apcep uz uguns liesmas, iegūstot kraukšķīgu garoziņu.
Ēdiens ir gatavs pasniegšanai.