Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Grilēti jēra stilbiņi ar rozmarīnu

2017. gada 21. decembris
Foto: Receptes.lv
Recepti sagatavoja restorāna "Māja" šefpavārs Kazimirs Krūmiņš sadarbībā ar Borjomi un Grilētāju Brālību.
Pagatavošana
960 min
1. Ķiploku daiviņas un rozmarīnu smalki sakapā, pievieno pūdercukuru, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, samaisa.
2. Ar iegūto masu ierīvē jēra stilbiņus. Ledusskapī atstāj ievilkties 12-24 stundas.
3. Katru stilbiņu atsevišķi ietin folijā un grilē 3-4 stundas. Tad foliju noņem un vēl mazliet apcep uz uguns liesmas, iegūstot kraukšķīgu garoziņu.
Ēdiens ir gatavs pasniegšanai.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu