Grilēti jēra stilbiņi ar rozmarīnu

Kolekcijas: Grila ēdienu
Recepti sagatavoja restorāna "Māja" šefpavārs Kazimirs Krūmiņš sadarbībā ar Borjomi un Grilētāju Brālību.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 4 svaigi jēra stilbiņi
  • Marinādei:
  • 6 daiviņa/s ķiploka
  • 2 zariņi rozmarīna
  • 2 ēd. k. pūdercukura
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

960 min.
  1. Ķiploku daiviņas un rozmarīnu smalki sakapā, pievieno pūdercukuru, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas, samaisa.
  2. Ar iegūto masu ierīvē jēra stilbiņus. Ledusskapī atstāj ievilkties 12-24 stundas.
  3. Katru stilbiņu atsevišķi ietin folijā un grilē 3-4 stundas. Tad foliju noņem un vēl mazliet apcep uz uguns liesmas, iegūstot kraukšķīgu garoziņu.
    Ēdiens ir gatavs pasniegšanai.

    Labu apetīti!
    Katru stilbiņu atsevišķi ietin folijā un grilē 3-4 stundas....
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi