Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildīts viltotais zaķis bekonā

2017. gada 15. decembris
Foto: U.J.
Pagatavošana
100 min
1. Malto gaļu zajauc ar 1/2 no diļļu buntes, sāli, pipariem, rīvētu sīpolu, rīvmaizi, sasmalcinātu ķiploku un sinepēm.
Foto: U.J.
2. Uz cepamā papīra izrullē sagatavoto maltās gaļas masu, pārkaisa ar atlikušajām dillēm.
Foto: U.J.
3. Vidū kārto burkānus, plūmes un fetas sieru.
Plūmes iepriekš aplej ar karstu ūdeni un notur tajā, līdz piebriedušas.
Foto: U.J.
4. Otru sieru sarīvē un pārber visam pāri.
Foto: U.J.
5. Gaļu satin, galus aizspiežot.
Foto: U.J.
6. "Zaķi" ietin bekona šķēlēs.
Foto: U.J.
7. Pannu iesmērē ar sviestu, liek zaķi un cep 180 grādos 30 minūtes zem folija.
Foto: U.J.
8. Tad pievieno kartupeļus un cep vēl 40 minūtes bez folija.
Foto: U.J.
9. Gatavs!
Foto: U.J.
10. Parsniedz ar piedevām pēc izvēles

Labu apetīti!
Foto: U.J.
Uz augšu