Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Makaroni ar papriku un aitas sieru

Makaroni ar papriku un aitas sieru

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 400 g makaronu Penne
  • 200 g aitas siera( Feta)
  • 2 videji lielas sarkanas paprikas
  • 12 melnās olīvas bez kauliņiem
  • 1 kārba konservētu tomātu (neto svars 400 g )
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. kaltētu, jauktu Itālijas garšaugu
  • Baltie pipari
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vāra makaronus bagātīgā daudzumā ūdens, kam pievienots sāls, kā norādīts uz iepakojuma.
  2. Kamēr karsējās ūdens makaronu vārīšanai, paprikas nomazgā, iztīra un sagriež salmiņos.
  3. Olīvas pēc savas gaumes atstāj veselas vai arī katru sagriež četrās daļās.
  4. Aitas sieru ar dakšiņu smalki sadrupina.
  5. Tomātus notecina un sakapā diezgan lielos gabalos.
  6. Katlā sakarsē olīveļļu un pasautē taja papriku un saberztos garšaugus. Pieliek klāt tomātus un olīvas.
  7. Pec garšas pieliek sāli un piparus, katlā bez vāka lēni vāra apmēram 10 minūtes.
  8. Makaronus nokāš.
    Pārlej pāri mērci un pārkaisa aitas sieru un pasniedz galdā.

    Lai labi garšo!
    Makaronus nokāš. 
Pārlej pāri mērci un pārkaisa aitas sieru...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas