Cūkgaļa dārzeņu - šampinjonu un krējuma mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas šniceles
  • 1 sarkanā paprika
  • 200 g šampinjonu
  • 1 ēd. k. citronu sulas
  • 1 sīpols
  • 150 g saldētu zaļo zirnīšu
  • Sāls
  • Baltie pipari
  • 100 ml gaļas buljona
  • 100 g Creme fraiche vai krējuma
  • 3 ēd. k. saulespuķu eļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Gaļu nosusina un vispirms sagriež šķēlēs, pēc tam strēmelītēs.
  2. Papriku notīra, nomazgā un arī sagriež strēmelītēs.
  3. Sēnes notīra un sagriež plānās šķēlītēs. Tūlīt apslaka ar citronu sulu, lai tās par daudz nemainītu krāsu.
  4. Sīpolus nomizo un smalki sakapā.
  5. Pannā sakarsē 2 ēd. k. eļļas. Liek klāt gaļas strēmelītes un maisot uz lielas uguns cep, līdz to krāsa kļuvusi vienmērīgi gaiša un mīksta. Pēc tam gaļu no pannas noņem.
  6. Ielej pannā atlikušo eļļu un sakarsē. Krietni apcep tajā sēnes. Pēc tam pievieno sīplous, papriku un zirnīšus, pieber sāli un piparus un maisot cep 2 minūtes.
  7. No jauna liek klāt apcepto gaļas strēmelītes. Pielej buljonu, pieliek krējumu vai creme fraiche, vēlreiz nogaršo un karsē tik ilgi, līdz gaļa no jauna ir karsta un gatavs.

    Labu apetīti!
    No jauna liek klāt apcepto gaļas strēmelītes. Pielej buljonu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni