Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ar spinātiem pildīti kartupeļi

Ar spinātiem pildīti kartupeļi

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g svaigu spinātu
  • 12 vidēji kartupeļi
  • 2 ēd. k. rīvēta siera
  • 1 sīpols
  • Ķiploks daiviņa/s
  • Sviests ēd. k.
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 2 ēd. k. tumšās sojas mērces
  • Sāls
  • Maltie melnie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus nomazgā, novāra ar visu mizu un atdzesē. Nomizotiem kartupeļiem ar karotīti izgrebj vidu.
  2. Spinātu lapām aplauž kātiņus un smalki sagriež.
  3. Sīpolu un ķiploku daiviņu notīra, sasmalcina un apcep sakarasētā olīveļļā, pievieno spinātus un apcep.
  4. Beigās pievieno sasmalcinātu izgrebto kartupeļu masu, sojas mērci, sāli un piparus.
  5. Spinātu masu liek izgrebtajos kartupeļos, pārkaisa ar sarīvētu sieru, uzliek sviesta piciņu un cep 180 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes.

    Labu apetīti!
    Spinātu masu liek izgrebtajos kartupeļos, pārkaisa ar sarīvē...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krēmīgā vista ar gailenēm un spinātiem

Krēmīgā vista ar gailenēm un spinātiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas