Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantais cūkgaļas šašliks

Pikantais cūkgaļas šašliks

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Kolekcijas: Grila ēdienu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 500 g cūkgaļas fileja
  • 1 neliels citrons
  • 1 tējk. paprikas un koriandra sēklu
  • 1 šķipsna/s malta ingvera
  • 1 šķipsna/s kanēļa
  • Čilī pulveris
  • Muskatrieksts
  • 1 lauru lapa
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • Augu eļļa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Marinādei nelielā bļodā sajauc paprikas pulveri, koriandra sēklas, maltu ingveru, kanēli, čili un muskatriekstu. Pievieno sīki sasmalcinātu lauru lapu, sāli un piparus, pielej olīveļļu un visu sajauc.
  2. Cūkgaļu nomazgā, nosusina, atbrīvo no plēvītēm un sagriež kubiciņos.
  3. Sagriezto gaļu liek bļodā, pārlej ar sagatavoto marinādi un sajauc. Bļodu pārklaj ar pārtikas plēvi un atstāj uz 30 minūtēm istabas temperatūrā, ik pa brīdim gaļu apmaisot.
  4. Citronu sagriež daiviņās. Iemarinēto gaļu uzdur uz maziem iesmiņiem, starp gaļu uzdur citrona daiviņas.
    Var cept arī uz grilla, bet es šoreiz cepu uz pannas augļu eļļā un sanāca garda.

    Labu apetīti!
    Citronu sagriež daiviņās. Iemarinēto gaļu uzdur uz maziem ie...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ekonomiskās kotletes

Ekonomiskās kotletes

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas