Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas karbonādes miltu un rīvmaizes kažokā

2017. gada 30. novembris
Foto: U.J.
Pagatavošana
40 min
1. Sagriež gaļu šķēlēs un olas sakuļ ar nelielu daudzumu piena. Pievieno nedaudz sāls un piparu.
Foto: U.J.
2. Sagatavo masu panēšanai. Lēzenā traukā ber miltus un rīvmaizi (1:1), papildina ar paprikas pulveri, sāli un pipariem.
Foto: U.J.
3. Karbonādes apvārta sausajā maisījumā, tad olu masā un cep labi sakarsētā pannā ar taukvielām.
Foto: U.J.
4. Cep līdz gaļa gatava un ir ieguvusi skaistu brūnu toni.
Pasniedz ar piedevām pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: U.J.
Uz augšu