-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Pildītas reņģes
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
600 g lielu reņģu
-
Eļļa - cepšanai
-
Milti - apviļāšanai
- Pildījumama:
-
2 vārītas olas
-
2 ēd. k. majonēzes
-
Kartupeļu cietes ēd. k.
-
Dilles
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
35 min.
-
Reņģem nogriež galvas un astes, iztīra, izņem asakas, pārkaisa ar sāli un pipariem.
-
Olas un dilles sakapā un sajauc ar majonēzi, sāli, pipariem un kartupeļu cieti.
Masu pilda tukšajos reņģu vēderiņos.
-
Pildītās reņģes apviļā miltos un, sakarsētā eļļā apgrozot, izcep.
Pasniedz ar svaigiem dārzeņu saļātiem vai marinetiem dārzeņiem.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs