Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pildītas reņģes

Pildītas reņģes

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 600 g lielu reņģu
  • Eļļa - cepšanai
  • Milti - apviļāšanai
  • Pildījumama:
  • 2 vārītas olas
  • 2 ēd. k. majonēzes
  • Kartupeļu cietes ēd. k.
  • Dilles
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Reņģem nogriež galvas un astes, iztīra, izņem asakas, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Olas un dilles sakapā un sajauc ar majonēzi, sāli, pipariem un kartupeļu cieti.
    Masu pilda tukšajos reņģu vēderiņos.
  3. Pildītās reņģes apviļā miltos un, sakarsētā eļļā apgrozot, izcep.
    Pasniedz ar svaigiem dārzeņu saļātiem vai marinetiem dārzeņiem.

    Lai labi garšo!
    Pildītās reņģes apviļā miltos un, sakarsētā eļļā apgrozot, i...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas