Pildītas reņģes

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 600 g lielu reņģu
  • Eļļa - cepšanai
  • Milti - apviļāšanai
  • Pildījumama:
  • 2 vārītas olas
  • 2 ēd. k. majonēzes
  • ēd. k. kartupeļu cietes
  • Dilles
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

35 min.
  1. Reņģem nogriež galvas un astes, iztīra, izņem asakas, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Olas un dilles sakapā un sajauc ar majonēzi, sāli, pipariem un kartupeļu cieti.
    Masu pilda tukšajos reņģu vēderiņos.
  3. Pildītās reņģes apviļā miltos un, sakarsētā eļļā apgrozot, izcep.
    Pasniedz ar svaigiem dārzeņu saļātiem vai marinetiem dārzeņiem.

    Lai labi garšo!
    Pildītās reņģes apviļā miltos un, sakarsētā eļļā apgrozot, i...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi