Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Pikanti salati

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • ½ rudzu rupjmaize
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 200 g žāvētas gaļas
  • Mazā bundžiņa konservētu zaļo zirnīšu
  • 5 marinēti gurķi
  • 120 g marinētu šampinjonu
  • Majonēze
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Rupjmaizi sagriež kubiņos un apcep nelielā eļļas daudzumā, uzspiež ķiplokus, tad liek atdzesēties. Tikmēr sagriež gurķus, šampinjonus un žāvēto gaļu. Tad visas sastāvdaļas saber uz rupjmaizes un pirms pasniegšanas samaisa ar majonēzi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Kraukšķīgie ukraiņu gurķi ar ķimenēm un burkāniem

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas