Pikanti salati

Sastāvdaļas

  • ½ rudzu rupjmaize
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 200 g žāvētas gaļas
  • Mazā bundžiņa konservētu zaļo zirnīšu
  • 5 marinēti gurķi
  • 120 g marinētu šampinjonu
  • Majonēze
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Rupjmaizi sagriež kubiņos un apcep nelielā eļļas daudzumā, uzspiež ķiplokus, tad liek atdzesēties. Tikmēr sagriež gurķus, šampinjonus un žāvēto gaļu. Tad visas sastāvdaļas saber uz rupjmaizes un pirms pasniegšanas samaisa ar majonēzi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi