Maize ar vēršaci, kūpinājumu un sieru

5 1

Sastāvdaļas

1 porcijas
  • 2 šķēle/s rupjmaizes
  • Nedaudz sviesta
  • 2 šķēle/s siera
  • 1 šķēle/s kūpinātas cūkgaļas
  • 1 ola
  • 1 salatlapa
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Maizes šķēles pārziež ar plānu kārtiņu sviesta.
    Vienu šķēli ar sviestu uz leju liek pannā, tai virsū liek siera šķēli, virs tās - gaļas šķēli, ko pārklāj ar otru siera šķēli. Visam virsū uzliek otru maizes šķēli ar sviestu uz augšu.
  2. Liek līdz 250 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz tā ir glīti apcepusies.
  3. Uz plīts izcep vēršaci.
  4. Maizi pārklāj ar salātu lapu, virsū liek vēršaci, pārkaisa ar sāli un pipariem.

    Labu apetīti!
    Maizi pārklāj ar salātu lapu, virsū liek vēršaci, pārkaisa a...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis