Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Maize ar vēršaci, kūpinājumu un sieru

Maize ar vēršaci, kūpinājumu un sieru

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • 2 šķēle/s rupjmaizes
  • Nedaudz sviesta
  • 2 šķēle/s siera
  • 1 šķēle/s kūpinātas cūkgaļas
  • 1 ola
  • 1 salatlapa
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Maizes šķēles pārziež ar plānu kārtiņu sviesta.
    Vienu šķēli ar sviestu uz leju liek pannā, tai virsū liek siera šķēli, virs tās - gaļas šķēli, ko pārklāj ar otru siera šķēli. Visam virsū uzliek otru maizes šķēli ar sviestu uz augšu.
  2. Liek līdz 250 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz tā ir glīti apcepusies.
  3. Uz plīts izcep vēršaci.
  4. Maizi pārklāj ar salātu lapu, virsū liek vēršaci, pārkaisa ar sāli un pipariem.

    Labu apetīti!
    Maizi pārklāj ar salātu lapu, virsū liek vēršaci, pārkaisa a...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas