Sākums > Receptes > Brokastis

Maize ar vēršaci, kūpinājumu un sieru

2017. gada 22. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
15 min
1. Maizes šķēles pārziež ar plānu kārtiņu sviesta.
Vienu šķēli ar sviestu uz leju liek pannā, tai virsū liek siera šķēli, virs tās - gaļas šķēli, ko pārklāj ar otru siera šķēli. Visam virsū uzliek otru maizes šķēli ar sviestu uz augšu.
2. Liek līdz 250 grādu temperatūrā sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz tā ir glīti apcepusies.
3. Uz plīts izcep vēršaci.
4. Maizi pārklāj ar salātu lapu, virsū liek vēršaci, pārkaisa ar sāli un pipariem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu