Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Rīsu, dārzeņu un teļa gaļas sautējums

2017. gada 22. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
50 min
1. Teļa gaļu sagriež garenās strēmelītēs, ātri apcep pannā sakarsētā eļļā, pārkaisa ar muskatriekstu un tur siltumā.
2. Sīpolu notīra, sasmalcina un katliņā apcep caurspīdīgu, tad pievieno rīsus un apcep dažas minūtes kopā.
3. Rīsiem pievieno buljonu un karsē 10 minūtes.
4. Pievieno zaļos zirnīšus, notīrītu sagrieztu burkānu, kukurūzas graudus un gaļu.
5. Turpina sautēšanu līdz rīsi un gaļa mīksti.
Pirms gatavības pievieno sāli un piparus.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu