-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Rīsu, dārzeņu un teļa gaļas sautējums
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
300 g rīsu
-
300 g teļa gaļas mīkstuma
-
1 burkāns
-
1 sīpols
-
1 glāze/s zaļo zirnīšu
-
0.5 glāze/s kukurūzas graudu
-
600 ml buljona (pēc izvēles)
-
2 ēd. k. eļļas
-
Sāls
-
Pipari
-
Muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Teļa gaļu sagriež garenās strēmelītēs, ātri apcep pannā sakarsētā eļļā, pārkaisa ar muskatriekstu un tur siltumā.
-
Sīpolu notīra, sasmalcina un katliņā apcep caurspīdīgu, tad pievieno rīsus un apcep dažas minūtes kopā.
-
Rīsiem pievieno buljonu un karsē 10 minūtes.
-
Pievieno zaļos zirnīšus, notīrītu sagrieztu burkānu, kukurūzas graudus un gaļu.
-
Turpina sautēšanu līdz rīsi un gaļa mīksti.
Pirms gatavības pievieno sāli un piparus.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs