Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīsu, dārzeņu un teļa gaļas sautējums

Rīsu, dārzeņu un teļa gaļas sautējums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g rīsu
  • 300 g teļa gaļas mīkstuma
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1 glāze/s zaļo zirnīšu
  • 0.5 glāze/s kukurūzas graudu
  • 600 ml buljona (pēc izvēles)
  • 2 ēd. k. eļļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Muskatrieksts
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Teļa gaļu sagriež garenās strēmelītēs, ātri apcep pannā sakarsētā eļļā, pārkaisa ar muskatriekstu un tur siltumā.
  2. Sīpolu notīra, sasmalcina un katliņā apcep caurspīdīgu, tad pievieno rīsus un apcep dažas minūtes kopā.
  3. Rīsiem pievieno buljonu un karsē 10 minūtes.
  4. Pievieno zaļos zirnīšus, notīrītu sagrieztu burkānu, kukurūzas graudus un gaļu.
  5. Turpina sautēšanu līdz rīsi un gaļa mīksti.
    Pirms gatavības pievieno sāli un piparus.

    Labu apetīti!
    Turpina sautēšanu līdz rīsi un gaļa mīksti.
Pirms gatavības...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Vistas šķiņķīšu šašliks citronu sulā un adžikā

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas