-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Vistas fileja ar kuskusu, vīģēm un mandelēm
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 vistas filejas
-
1 glāze/s kuskusa
-
250 g šampinjonu
-
100 g žāvētu vīģu
-
50 g mandeļu
-
Sīpols
-
Pētersīļi
-
Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
35 min.
-
Filejas sagriež strēmelītēs un sakarsētā eļļā apcep.
-
Pievieno sasmalcinātu sīpolu un sēnes un apcep.
Iemaisa sāli un piparus.
-
Pārber kuskusu. Uzlej glāzi karsta ūdens un 5 minūtes karsē.
-
Sviestā nedaudz apcep gabaliņos sagrieztas vīģes un mandeles un pievieno kuskusam ar vistu.
-
Pēc garšas pieliek sāli, piparus, kanēli un iemaisa sasmalcinātus pētersīļus.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs