Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas fileja ar kuskusu, vīģēm un mandelēm

Vistas fileja ar kuskusu, vīģēm un mandelēm

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 vistas filejas
  • 1 glāze/s kuskusa
  • 250 g šampinjonu
  • 100 g žāvētu vīģu
  • 50 g mandeļu
  • Sīpols
  • Pētersīļi
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Filejas sagriež strēmelītēs un sakarsētā eļļā apcep.
  2. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un sēnes un apcep.
    Iemaisa sāli un piparus.
  3. Pārber kuskusu. Uzlej glāzi karsta ūdens un 5 minūtes karsē.
  4. Sviestā nedaudz apcep gabaliņos sagrieztas vīģes un mandeles un pievieno kuskusam ar vistu.
  5. Pēc garšas pieliek sāli, piparus, kanēli un iemaisa sasmalcinātus pētersīļus.

    Labu apetīti!
    Pēc garšas pieliek sāli, piparus, kanēli un iemaisa sasmalci...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas