Vistas fileja ar kuskusu, vīģēm un mandelēm

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 vistas filejas
  • 1 glāze/s kuskusa
  • 250 g šampinjonu
  • 100 g žāvētu vīģu
  • 50 g mandeļu
  • Sīpols
  • Pētersīļi
  • Kanēlis

Pagatavošana

35 min.
  1. Filejas sagriež strēmelītēs un sakarsētā eļļā apcep.
  2. Pievieno sasmalcinātu sīpolu un sēnes un apcep.
    Iemaisa sāli un piparus.
  3. Pārber kuskusu. Uzlej glāzi karsta ūdens un 5 minūtes karsē.
  4. Sviestā nedaudz apcep gabaliņos sagrieztas vīģes un mandeles un pievieno kuskusam ar vistu.
  5. Pēc garšas pieliek sāli, piparus, kanēli un iemaisa sasmalcinātus pētersīļus.

    Labu apetīti!
    Pēc garšas pieliek sāli, piparus, kanēli un iemaisa sasmalci...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi