Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītas vistu kājas

2005. gada 13. maijs
Foto: edg@rs
Pagatavošana
1 min
1. Smalki sagriež cūkgaļu, šampinjonus, sīpolu un uz pannas apcep. Pēc tam pievieno smalki sagrieztu gurķi, karoti ketčupa un majonēzes. To visu labi samaisa.
2. Vistu kājām uzmanīgi novelk ādu (uz to pusi, kur kādreiz auga nagi) tā lai āda paliek karājoties pie pašas kājas apakšas. Uzmanīgi izloba ārā kaulus, tā lai fileja saglabātos vienā veselā gabalā. Stilba kaulu ar nazi pārcērt pie kājas apakšas tā lai pašā apakšā paliek neliels kaula gabaliņš pie kā turas fileja un āda.Ādu uzmanīgi uzvelk atpakaļ uz filejas un iegūstam skaistu kabatiņu kur sapildīt iepriekš sagatavoto masu. Galus smuki aizlokam un liekam uz pannas. Jaliek ar locījuma vietu uz leju, lai pildījums neaizmūk.
3. To visu skaisti cepam ~20min un liekam uz galda.
4. Sastāvdaļas nekad neesmu speciāli svēris, tamdēļ skatās paši uz aci, sarakstīju tikai apmēram cik varētu būt.
Uz augšu