Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildītas vistu kājas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 svaigas vistu kājas
  • 200 gr žāvēta cūkgaļa
  • 100 gr šampinjoni
  • 1 marinēts gurķis
  • 1 neliels sīpols
  • 1 ed.k ketčups
  • 1 ed.k majonēze
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Smalki sagriež cūkgaļu, šampinjonus, sīpolu un uz pannas apcep. Pēc tam pievieno smalki sagrieztu gurķi, karoti ketčupa un majonēzes. To visu labi samaisa.
  2. Vistu kājām uzmanīgi novelk ādu (uz to pusi, kur kādreiz auga nagi) tā lai āda paliek karājoties pie pašas kājas apakšas. Uzmanīgi izloba ārā kaulus, tā lai fileja saglabātos vienā veselā gabalā. Stilba kaulu ar nazi pārcērt pie kājas apakšas tā lai pašā apakšā paliek neliels kaula gabaliņš pie kā turas fileja un āda.Ādu uzmanīgi uzvelk atpakaļ uz filejas un iegūstam skaistu kabatiņu kur sapildīt iepriekš sagatavoto masu. Galus smuki aizlokam un liekam uz pannas. Jaliek ar locījuma vietu uz leju, lai pildījums neaizmūk.
  3. To visu skaisti cepam ~20min un liekam uz galda.
  4. Sastāvdaļas nekad neesmu speciāli svēris, tamdēļ skatās paši uz aci, sarakstīju tikai apmēram cik varētu būt.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas