Rīvētu kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa
  • Sīpols
  • Kartupeļi
  • Siers
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus nomizo, sarīvē skaidiņās, sajauc ar sāli un pipariem.
  2. Sīpolu sasmalcina un kopā ar malto gaļu sakarsētā eļļā apcep.
  3. Ietaukotā veidnē liek pusi rīvēto kartupeļu, virsū liek ar sīpoliem sacepto gaļu, pārklāj ar atlikušajiem kartupeļiem, pārlaista ar eļļu.
  4. Kārtojumu liek līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī un cep aptuveni 30-40 minūtes.
    10 minūtes pirms cepšanas beigām sacepumu pārkaisa ar skaidiņās sarīvētu sieru.

    Labu apetīti!
    Kārtojumu liek līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī un cep aptu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi