Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Rīvētu kartupeļu un maltās gaļas sacepums

Rīvētu kartupeļu un maltās gaļas sacepums

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa
  • Sīpols
  • Kartupelis
  • Siers
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kartupeļus nomizo, sarīvē skaidiņās, sajauc ar sāli un pipariem.
  2. Sīpolu sasmalcina un kopā ar malto gaļu sakarsētā eļļā apcep.
  3. Ietaukotā veidnē liek pusi rīvēto kartupeļu, virsū liek ar sīpoliem sacepto gaļu, pārklāj ar atlikušajiem kartupeļiem, pārlaista ar eļļu.
  4. Kārtojumu liek līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī un cep aptuveni 30-40 minūtes.
    10 minūtes pirms cepšanas beigām sacepumu pārkaisa ar skaidiņās sarīvētu sieru.

    Labu apetīti!
    Kārtojumu liek līdz 200 grādiem sakarsētā krāsnī un cep aptu...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas