Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Svaigu kāpostu borščs

Svaigu kāpostu borščs

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Produktu daudzums "uz aci" - visu nosaka pašu vēlme, kuru dārzeni vairāk izcelt.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Svaigi kāposti
  • Žāvēta gaļa
  • Grūbas
  • Kartupelis
  • Burkāns
  • Ķiploks
  • Marinētas bietes
  • Sāls
  • Piparu graudi
  • Zaļumi - pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Pirmās katlā liek izmērcētas grūbas.
  2. Kad tās ir pusmīkstas, pievieno sagrieztus svaigos kāpostus, burkānus un žāvēto gaļu.
  3. Pēc apmēram 10 minūtēm liek katlā arī kartupeļus un garšvielas, bet pašās beigās - marinētās bietes un ķiplokus.
  4. Kad zupa gatava, lej šķīvjos un pasniedz ar skābo krējumu un bagātīgi pārkaisa zaļumus.

    Labu apetīti!
    Kad zupa gatava, lej šķīvjos un pasniedz ar skābo krējumu un...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA