Sākums > Receptes > Zupas

Svaigu kāpostu borščs

2017. gada 14. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Produktu daudzums "uz aci" - visu nosaka pašu vēlme, kuru dārzeni vairāk izcelt.
Pagatavošana
45 min
1. Pirmās katlā liek izmērcētas grūbas.
2. Kad tās ir pusmīkstas, pievieno sagrieztus svaigos kāpostus, burkānus un žāvēto gaļu.
3. Pēc apmēram 10 minūtēm liek katlā arī kartupeļus un garšvielas, bet pašās beigās - marinētās bietes un ķiplokus.
4. Kad zupa gatava, lej šķīvjos un pasniedz ar skābo krējumu un bagātīgi pārkaisa zaļumus.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu