-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepta zivs Normandiešu gaumē
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Zivs (baltā)
-
Sīpols
-
Universālas garšvielas zivs ēdieniem
-
Skābas krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
35 min.
-
Zivi notīra, nomazgā, apkaisa no visām pusēm ar sāli, pipariem un ik pēc 3 cm izdara nelielus šķērsgriezumus.
-
Sīpolus sagriež gredzenos, apcep kopā ar universālo garšvielu.
-
Katrā iegriezumā ieliek nedaudz sīpolu, bet atlikušos saliek katliņā dibenā.
-
Pāri sīpoliem liek zivi, cep cepeškrāsnī līdz gatavībai.
-
10 minūtes pirms izņemšanas, pārlej ar krējumu, kas sajaukts ar universālo garšvielu.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs