Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cepta zivs Normandiešu gaumē

Cepta zivs Normandiešu gaumē

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zivs (baltā)
  • Sīpols
  • Universālas garšvielas zivs ēdieniem
  • Skābas krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Zivi notīra, nomazgā, apkaisa no visām pusēm ar sāli, pipariem un ik pēc 3 cm izdara nelielus šķērsgriezumus.
  2. Sīpolus sagriež gredzenos, apcep kopā ar universālo garšvielu.
  3. Katrā iegriezumā ieliek nedaudz sīpolu, bet atlikušos saliek katliņā dibenā.
  4. Pāri sīpoliem liek zivi, cep cepeškrāsnī līdz gatavībai.
  5. 10 minūtes pirms izņemšanas, pārlej ar krējumu, kas sajaukts ar universālo garšvielu.

    Labu apetīti!
    10 minūtes pirms izņemšanas, pārlej ar krējumu, kas sajaukts...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas