Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļa ar ananasiem

Liellopa gaļa ar ananasiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas
  • 100 ml sojas mērces
  • Svaigi ananasi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Sagriež gaļu un ananasu apmēram 1 cm biezās šķēlītēs.
  2. Kārto gaļu šķēlēs ugunsdrošā traukā, katrai kārtai uzlej virsū sojas mērci.
  3. Pa virsu liek ananasu šķelītes (gabaliņus).
  4. Cep iepriekš sakrasētā cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apmēram 1 stundu, kamēr gaļa mīksta. Gatavs. Ananasus arī var ēst.

    Labu apetīti!
    Cep iepriekš sakrasētā cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apm...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bezalkoholiskais mohito

Bezalkoholiskais mohito

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas