-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Liellopa gaļa ar ananasiem
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
1 kg liellopa gaļas
-
100 ml sojas mērces
-
Svaigi ananasi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
75 min.
-
Sagriež gaļu un ananasu apmēram 1 cm biezās šķēlītēs.
-
Kārto gaļu šķēlēs ugunsdrošā traukā, katrai kārtai uzlej virsū sojas mērci.
-
Pa virsu liek ananasu šķelītes (gabaliņus).
-
Cep iepriekš sakrasētā cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apmēram 1 stundu, kamēr gaļa mīksta. Gatavs. Ananasus arī var ēst.
Labu apetīti!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs