Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Liellopa gaļa ar ananasiem

Liellopa gaļa ar ananasiem

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas
  • 100 ml sojas mērces
  • Svaigi ananasi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Sagriež gaļu un ananasu apmēram 1 cm biezās šķēlītēs.
  2. Kārto gaļu šķēlēs ugunsdrošā traukā, katrai kārtai uzlej virsū sojas mērci.
  3. Pa virsu liek ananasu šķelītes (gabaliņus).
  4. Cep iepriekš sakrasētā cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apmēram 1 stundu, kamēr gaļa mīksta. Gatavs. Ananasus arī var ēst.

    Labu apetīti!
    Cep iepriekš sakrasētā cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apm...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas