Liellopa gaļa ar ananasiem

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopa gaļas
  • 100 ml sojas mērces
  • Svaigi ananasi

Pagatavošana

75 min.
  1. Sagriež gaļu un ananasu apmēram 1 cm biezās šķēlītēs.
  2. Kārto gaļu šķēlēs ugunsdrošā traukā, katrai kārtai uzlej virsū sojas mērci.
  3. Pa virsu liek ananasu šķelītes (gabaliņus).
  4. Cep iepriekš sakrasētā cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apmēram 1 stundu, kamēr gaļa mīksta. Gatavs. Ananasus arī var ēst.

    Labu apetīti!
    Cep iepriekš sakrasētā cepeškrāsnī 220 grādu temperatūrā apm...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi